Nyúl Község információs portálja
 

Következő események

Eseménynaptár

Tisztelt Érdeklődők!

A településünkön működő oktatási intézmények, civil szervezetek, egyesületek programjai, rendezvényei az általuk megadott időpontban az eseménynaptárban feltüntetésre kerültek. Bővebben...Többek vonatkozásában a későbbiekben kerülnek időponti pontosításra, bővítésre. Tekintettel arra, hogy több helyi egyesület a későbbi időpontokban tud megyei, illetve országos szervezetekkel egyeztetni további programokról, - azok pontos időpontjáról -, ezek időpontjai még nem szerepelnek, a későbbiekben kerülnek feltüntetésre. A programjaik változtatási jogát is fenntartják az egyesületek, hiszen azok rajtuk kívül álló okok miatt is változhatnak! Feltüntetésre került az eseménynaptárban -az érintetteknek tájékoztatásul-, hogy az adott rendezvény nyilvános -bárki által látogatható- ,vagy zártkörű és csak meghatározott résztvevőket érint. A programokkal kapcsolatban az egyesületek vezetői, valamint a kulturális bizottság elnöke is szívesen ad tájékoztatást. A kulturális bizottság az elmúlt évekhez hasonlóan - az önkormányzati rendezvényeket, családi majális, falunap, idősek napja, advent - ez évben is tervezi megtartani. Ezen rendezvények azonban az igények és lehetőségek figyelembe vételével az év folyamán bővülhetnek egyéb programokkal.

Funkné Smitola Katalin
Kulturális Bizottság elnöke

Nyilvános eseményekZártkörű események

Jótékonysági orgonakoncert

Jótékonysági orgonakoncert

 2023. november 24. (19:00-tól)

 Nyúl, Mindenszentek templom

Szeretettel meghívjuk Kiss Gergő jótékonysági orgonakoncertjére. A koncert bevételét az óvoda udvarának felújítására fordítjuk.

Arany, ezüst és bronz támogatójegyek elővételben az óvoda titkárságán, illetve a helyszínen is vásárolhatók.

Az intézmény Egyesületének számlaszámára további felajánlásokat is köszönettel fogadunk, közleményben "óvodaudvar felújítására" megjelöléssel.

Név: Nyúli Óvodás és Bölcsődés Gyermekekért Egyesület
Számlaszám: 59200013-11096520 (MBH Bank)

A támogatásokat, felajánlásokat - a gyermekek biztonsága érdekében - előre is köszönjük!

Bán Csabáné
intézményvezető

D
L
M
S