Nyúl Község információs portálja
 

Következő események

Eseménynaptár

Tisztelt Érdeklődők!

A településünkön működő oktatási intézmények, civil szervezetek, egyesületek programjai, rendezvényei az általuk megadott időpontban az eseménynaptárban feltüntetésre kerültek. Bővebben...Többek vonatkozásában a későbbiekben kerülnek időponti pontosításra, bővítésre. Tekintettel arra, hogy több helyi egyesület a későbbi időpontokban tud megyei, illetve országos szervezetekkel egyeztetni további programokról, - azok pontos időpontjáról -, ezek időpontjai még nem szerepelnek, a későbbiekben kerülnek feltüntetésre. A programjaik változtatási jogát is fenntartják az egyesületek, hiszen azok rajtuk kívül álló okok miatt is változhatnak! Feltüntetésre került az eseménynaptárban -az érintetteknek tájékoztatásul-, hogy az adott rendezvény nyilvános -bárki által látogatható- ,vagy zártkörű és csak meghatározott résztvevőket érint. A programokkal kapcsolatban az egyesületek vezetői, valamint a kulturális bizottság elnöke is szívesen ad tájékoztatást. A kulturális bizottság az elmúlt évekhez hasonlóan - az önkormányzati rendezvényeket, családi majális, falunap, idősek napja, advent - ez évben is tervezi megtartani. Ezen rendezvények azonban az igények és lehetőségek figyelembe vételével az év folyamán bővülhetnek egyéb programokkal.

Funkné Smitola Katalin
Kulturális Bizottság elnöke

Nyilvános eseményekZártkörű események

Nyúli Adventi Ablaknyitogató

Nyúli Adventi Ablaknyitogató

 2022. december 1. (16:00-tól - 18:00-ig)

 Közösségi ház, Nyúl, Kossuth Lajos utca 48.

A tavaly elindult civil kezdeményezés, települési Adventi Ablaknyitogató rendezvénysorozatba az első napot Hivatalunk vállalta, idén is várunk mindenkit 2022. december 1-jén 16.00 órakor a Közösségi Ház ünnepi ablakához, ahol jótékonysági vendéglátással várunk mindenkit, melynek bevétele a helyi rászoruló családokat segíti majd.

Idén különleges programmal is készülünk, a Szent István téren rövid fényjáték, lézer-show lesz látható várhatóan 17.00 órától.
A program 18.00 óráig tart.

Várunk mindenkit!

D
L
M
S