Nyúl Község információs portálja
 

Következő események

Eseménynaptár

Tisztelt Érdeklődők!

A településünkön működő oktatási intézmények, civil szervezetek, egyesületek programjai, rendezvényei az általuk megadott időpontban az eseménynaptárban feltüntetésre kerültek. Bővebben...Többek vonatkozásában a későbbiekben kerülnek időponti pontosításra, bővítésre. Tekintettel arra, hogy több helyi egyesület a későbbi időpontokban tud megyei, illetve országos szervezetekkel egyeztetni további programokról, - azok pontos időpontjáról -, ezek időpontjai még nem szerepelnek, a későbbiekben kerülnek feltüntetésre. A programjaik változtatási jogát is fenntartják az egyesületek, hiszen azok rajtuk kívül álló okok miatt is változhatnak! Feltüntetésre került az eseménynaptárban -az érintetteknek tájékoztatásul-, hogy az adott rendezvény nyilvános -bárki által látogatható- ,vagy zártkörű és csak meghatározott résztvevőket érint. A programokkal kapcsolatban az egyesületek vezetői, valamint a kulturális bizottság elnöke is szívesen ad tájékoztatást. A kulturális bizottság az elmúlt évekhez hasonlóan - az önkormányzati rendezvényeket, családi majális, falunap, idősek napja, advent - ez évben is tervezi megtartani. Ezen rendezvények azonban az igények és lehetőségek figyelembe vételével az év folyamán bővülhetnek egyéb programokkal.

Funkné Smitola Katalin
Kulturális Bizottság elnöke

Nyilvános eseményekZártkörű események

Oktoberfest Nyúl Yorkban - Szél fiai

Oktoberfest Nyúl Yorkban - Szél fiai

 2023. szeptember 29. (17:00-tól - 00:00-ig)

 Szél Fiai Fogadó & Cellárium

  Weboldal: https://www.facebook.com/events/220843774308633/?ref=newsfeed

Sör-grill-wurst-csülök, sütögetős-sörözős est

Kedves Barátaink, jó ismerőseink, a már nálunk egyszer volt, hol nem volt, régi és új vendégeink!

Örömmel tudatom, hogy idén is igyekszünk az egész éves borral, szőlővel való foglalatoskodásba belefáradt borászok mondásának megfelelni: A legjobb bor a sör! No meg mindegy is, hogy Euripidész vagy Cicero mondotta, de igaz: A változatosság gyönyörködtet.

Ezen okból szeptember utolsó péntekjén a magunk szerény módján, egy kisebb "sör-grill-wurst-csülök", sütögetős-sörözős estet tartunk, melyet egy farönk fűrészelő verseny is színesít, külön hölgy és férfi párosok részére.

Ezúton invitáljuk nagy szeretettel Önöket a jeles eseményre.

Dresszkód: bár jó időre egyeztünk meg az "Égi Felelőssel", mégis mindenkit kérek, szabadtéri, laza, pulóveres estre készüljön. Esőnapon is megtartjuk, van menekülő útvonal!

Kérjük látogatását mielőbb jelezze, mivel az eseményre korlátozott létszámmal fogadunk el helyfoglalást.
Helyfoglalás: hotel@winecellarinn.hu
Tel: +36-96-540015 (12h-2h közötti időben)

Nagy szeretettel várjuk!
Üdvözlettel: Andi & PE-ti-BOR és Csapata, a Szél Fiai

D
L
M
S