Nyúl Község információs portálja
 

Áramszünet 2024. április 15.

 2024. április 2., kedd

Településünkön a megjelölt utcákban áramszünet várható április 15-én.

Kormányablakbusz Nyúlon

 2024. március 28., csütörtök

Helybe visszük az ügyintézést. Kormányablakbusz érkezik Nyúlra.

Európai jövedelmi és életkörülmény adatfelvétel

 2024. február 5., hétfő

A KSH a háztartásokat jövedelmi helyzetükről, fogyasztásukról, valamint lakás- és életkörülményeikről kérdezi 2024. február 1-től április 15-ig.

Kápolnai utcai munkák 2023. ősz

Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai

 2023. szeptember 25., hétfő

A Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai 2023. szeptember 25.-én, hétfőn elkezdődnek. A kivitelezési munkálatok kizárólag a Cinege és a Berek utcák közötti szakaszt érintik!

Tisztelt Lakosok!

A Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai 2023. szeptember 25.-én, hétfőn elkezdődnek. A kivitelezési munkálatok kizárólag a Cinege és a Berek utcák közötti szakaszt érintik!

A beruházás jelentős forgalomkorlátozással fog járni. A kivitelező a Kápolna utca érintett szakaszáthétfő-péntek között 07.00 – 17.00 órák között lezárja. A lezárás idejére terelő út kerül kijelölésre a Madarász utca - Juhfark utca - Torkos utca útvonalon. A terelőút kitáblázásra kerül, valamint azutakat szegélyző fák ágai, bokrok és cserjék visszavágásra kerülnek, továbbá az út nem szilárdburkolatú szakasza kátyúmentesítése is megtörténik.

Bizonyos munkafázisoknál (pl.: átereszek beemelése, út szegélyezése) a Kápolna utca hétköznapokon17.00 – 07.00 között valamint hétvégéken megnyitásra fog kerülni, azonban azoknál amunkafázisoknál (pl.: meglévő út elbontása, útalap építés, aszfaltburkolat építés) amikor abiztonságos közlekedés nem biztosítható a Kápolna utca munkaidőn kívül és hétvégéken is lezárva marad.

A lezárással érintett szakaszon lakók ki-és beközlekedését a Kivitelező bizonyos munkafázisok (pl.:aszfaltburkolat építés) kivételével biztosítani fogja. A teljes lezárásról Kivitelező értesíti az érintett szakaszon lakókat.

A kivitelezés várható befejezése: 2023. november 17.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!

Kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Schmiedt Henrik
Nyúl Község Polgármestere

D
L
M
S