Nyúl Község információs portálja
 

Tájékoztatás a Győri „Béke” Rába-híd felújítása miatti félpályás forgalomkorlátozásról

 2024. július 15., hétfő

A kivitelezési munkálatok várhatóan 2024.07.15. – 2024.08.31-e között zajlanak.

Vidékfejlesztési program

Agrár Támogatás - agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek

 2024. július 15., hétfő

Teljesítsd VIP pályázathoz kapcsolódó képzési kötelezettséged velünk!

Partnerségi hirdetmény és lakossági fórum meghívó

 2024. július 3., szerda

Nyúl Község Polgármestere a „Nyúl Településrendezési eszközeinek módosítása” dokumentációt partnerségi véleményezésre bocsátja és lakossági fórumot hív össze.

Kápolnai utcai munkák 2023. ősz

Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai

 2023. szeptember 25., hétfő

A Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai 2023. szeptember 25.-én, hétfőn elkezdődnek. A kivitelezési munkálatok kizárólag a Cinege és a Berek utcák közötti szakaszt érintik!

Tisztelt Lakosok!

A Kápolna utca csapadékvíz elvezetési kivitelezési munkálatai 2023. szeptember 25.-én, hétfőn elkezdődnek. A kivitelezési munkálatok kizárólag a Cinege és a Berek utcák közötti szakaszt érintik!

A beruházás jelentős forgalomkorlátozással fog járni. A kivitelező a Kápolna utca érintett szakaszáthétfő-péntek között 07.00 – 17.00 órák között lezárja. A lezárás idejére terelő út kerül kijelölésre a Madarász utca - Juhfark utca - Torkos utca útvonalon. A terelőút kitáblázásra kerül, valamint azutakat szegélyző fák ágai, bokrok és cserjék visszavágásra kerülnek, továbbá az út nem szilárdburkolatú szakasza kátyúmentesítése is megtörténik.

Bizonyos munkafázisoknál (pl.: átereszek beemelése, út szegélyezése) a Kápolna utca hétköznapokon17.00 – 07.00 között valamint hétvégéken megnyitásra fog kerülni, azonban azoknál amunkafázisoknál (pl.: meglévő út elbontása, útalap építés, aszfaltburkolat építés) amikor abiztonságos közlekedés nem biztosítható a Kápolna utca munkaidőn kívül és hétvégéken is lezárva marad.

A lezárással érintett szakaszon lakók ki-és beközlekedését a Kivitelező bizonyos munkafázisok (pl.:aszfaltburkolat építés) kivételével biztosítani fogja. A teljes lezárásról Kivitelező értesíti az érintett szakaszon lakókat.

A kivitelezés várható befejezése: 2023. november 17.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!

Kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Schmiedt Henrik
Nyúl Község Polgármestere

D
L
M
S