Nyúl Község információs portálja
 

Szabadidő

9 db hír a kategóriában

Archív hírek is

Meghívó

Meghívó a nyúli Aranykapu Óvoda és Bölcsőde jótékonysági báljára

 2023. január 10., kedd

A nyúli Aranykapu Óvoda és Bölcsőde szülői közössége szeretettel meghívja Önt, kedves családját és barátait jótékonysági báljára!

Mise- és szertartásrend december 24. - január 1.

 2022. december 13., kedd

December 24. - január 2. közötti mise- és szertartásrend Kisbarát, Nagybarát, Nyúl és Écs vonatkozásában.

Fotópályázat

 2022. december 9., péntek

Kedves kreatív lakosok! Az interneten is sok fotó érhető el Nyúlról, de biztosan vannak olyan egyedi látásmódok, amit fontos lenne megmutatni, közkinccsé tenni.

Adventi kórustalálkozó

 2022. december 6., kedd

A Nyúli Falukórus műsorát láthatják. Kórusunk 12 évvel ezelőtt alakult. Megalakulásunk óta kórusvezetőnk Spissichné Gesztesi Zsófia.

Nyúli Adventi Ablaknyitogató

 2022. november 30., szerda

A tavaly elindult civil kezdeményezés, települési Adventi Ablaknyitogató rendezvénysorozatba az első napot Hivatalunk vállalta, idén is várunk mindenkit 2022. december 1-jén 16.00 órakor a Közösségi Ház ünnepi ablakához, ahol jótékonysági vendéglátással várunk mindenkit, melynek bevétele a helyi rászoruló családokat segíti majd.

Télapó Nyúlon!

 2022. november 30., szerda

Kedves Gyerekek! Idén december 5-én Nyúlra ismét ellátogat a télapó fogatával és krampuszaival. A puttonyos nagyszakállú bebarangolja Nyúl utcáit és a jó gyerekeket apró ajándékkal lepi meg!

Meghívó

Mondjunk nemet a szankciókra! - Kara Ákos meghívója

 2022. november 16., szerda

Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője fórumot tart, melynek vendége dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese.

Márton-napi pincejárás

 2022. november 9., szerda

A hagyományoknak megfelelő forgatókönyv szerint a borvidék hét meghatározó pincészete változatos borkóstoló programokkal és már 2022-es újborokkal várja a borkedvelő pincejárókat 2022. november 11. és 13. között!

Földre zuhant történelem

 2022. november 9., szerda

A Nyúli Polgári Kör, november 12-én, szombaton 16 órára a Faluházba vetített képes előadásra és a megtalált roncsok rögtönzött kiállítására meghívta Császár Ferencet és barátját, Szilbek Béla repülőgép szerelőt, hogy részletesen ismertessék a környékünkön lezuhant gépekkel kapcsolatos eddig elért eredményeiket.

D
L
M
S