Nyúl Község információs portálja
 

Kiemelt vállalkozások

HEFTER Hungary Kft.

 Ipari gyártás

 9082 Nyúl, Ipar u. 1.

A legkülönbözőbb szakterületek számára több, mint 50 éve szerkesztünk, gyártunk és optimálunk finommechanikai OEM-termékeket.

Hungaplan Kft.

 Ipari gyártás

 9082 Nyúl, Potyondi út 1.

A Kft. a műszaki konfekcionálás területén elsősorban sátor és ponyvagyártással foglalkozik.

KSH Rugógyár Bt.

 Ipari gyártás

 9082 Nyúl, Potyondi út 1.

A KSH az egész világon tevékenykedö cég, amely mindenfajta müszaki felhasználású rugó, préselt és hajlított idomok, valamint nagy teljesítményü szeleprugók gyártására specializálódott.

Pannon-Hidrostal Kft.

 Ipari gyártás

 9082 Nyúl, Vasútsor u. 16.

A Hidrostal Kft. a svájci Hidrostal cégcsoport tagja. A magyarországi vállalat 1991 óta működik Győr közelében és a magyarországi piacon kívül a közép – és kelet Európai ügyfeleket szolgálja ki.

Hungaplan Kft.

Hungaplan Kft.

 Ipari gyártás

Cégünket 2000 júniusában alapítottuk. Szakmai múltunk 1980-as évekre vezethető vissza.

A Kft a műszaki konfekcionálás területén elsősorban sátor és ponyvagyártással foglalkozik. 2004 évtől saját, modern üzemcsarnokunkban dolgozunk.

Üzemcsarnokunk Győrtől 10 km-re, a 82-es számú főúton megközelíthető Nyúl községben működik a Potyondi út 1.sz. alatt az Ipari Parkban.

Gyártó csarnokunk 600 m2 alapterületű és 4km-re van az M1-es számú autópálya Győrt elkerülő szakaszától. Fő tevékenységünk a különböző minőségű PVC ponyvatípusok feldolgozása, ponyva termékek készítése reklám-feliratozása. A kezdeti időkben a kamionponyvák készítésre, manapság a sátor gyártásra, kivitelezésre esett a fő hangsúly. Egyre jelentősebb az export tevékenységünk is, kedvező földrajzi helyzetünk miatt elsősorban Ausztriába és Szlovákiába szállítjuk termékeinket.

Magas színvonalú és látványos feliratkészítéssel nem csak a ponyva termékeinket, hanem a dobozos felépítményeket is dekoráljuk. A ponyva termékeink sokoldalú felhasználhatóságát az alapanyagra jellemző nagy szakítószilárdságuknak, hosszú élettartalmuknak és tökéletes folyadék ill. vegyszerállósuknak köszönhetik.

A felhasználási területtől és igénybevételtől függően többféle minőségű ponyvából választjuk a legmegfelelőbb alapanyagot és határozzuk meg az optimális gyártási technológiát. Az alkalmazott gyártástechnológia lehet nagyfrekvenciás hegesztés, forró levegős hegesztés, varrás, illetve ezek kombinációja.

Kapcsolat

Cím:
9082 Nyúl, Potyondi út 1.

Telefon:
+36 96 364 057

E-mail:
hungaplan@t-online.hu

Weboldal:
http://www.hungaplan.hu

Képek

Hungaplan Kft.
Hungaplan Kft.
Hungaplan Kft.
D
L
M
S